pondělí 23. října 2017

Kemp Kolibříci 3.-5.11.2017

 

Dobrý den,

Rádi bychom vaše děti z kroužku pozvali na Dobrodružný lezecký kemp Kolibříci do skalnaté krajiny nad vesnicí Lukov nedaleko Zlína. Tato výprava se bude konat bez účasti rodičů a je určena spíše pro samostatnější a odvážnější děti, neboť se bude spát v horolezeckém srubu (viz foto níže) na postelích a ve vlastních spacácích a karimatkách.

Termín: Odjezd 17:00 nebo dle domluvy z Brna do Lukova. Návrat v neděli večer kolem 19:00 do Brna. Odjezd třemi auty (Čaj, Tom, Jiří).

Program: Sobota výprava na hrad Lukov a skály pod Lukovem, lezení na skalním amfiteátru Králky. Neděle výlet na hřeben Velá a bouldering na pískovcových balvanech. Součástí budou večery u kytarky a opékání špekáčků.


Stravování: Obědy budou zajištěny formou Adventure menu ( je potřeba upřesnit dva typy jídla, viz níže), snídaně a večeře na chatě.

  • ·       Hovězí guláš s bramborem
  • ·       Jelení ragů
  • ·       Kuře na divoko s rýží
  • ·       Masové rýže s basmati a rajsou omáčkou
  • ·       Rýžový nákyp s rýží


Cena: 1200,-Kč na osobu (Cena zahrnuje dopravu, ubytování, stravu).

S sebou: Oblečení na lezení a výlety, teplé převlečení, spacák, karimatka, hygiena, lezecké vybavení, baťůžek na lezení, čelovka, boty do terénu a do chaty.


PS: Rezervaci s upřesněním 2 druhů jídel zasílejte na skola@nadzemi.cz co nejdříve. Fotografie a mapku naleznete na: http://lezeckykrouzek.blogspot.cz/

S pozdravem Čaj a Tom.



Žádné komentáře:

Okomentovat