úterý 29. srpna 2017

Kolibříci podzim 2017

Dobrý den,
i v novém školním roce pro vaše děti připravila lezecká škola Nadzemí několik variant lezeckých kroužků.
Rádi bychom vám je nyní představil včetně termínů, kapacity a délky trvání. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na skola@nadzemi.cz, kudrnatt@gmail.com


ZÁKLADNÍ TERMÍNY A MÍSTA KONÁNÍ KROUŽKŮ:

KOLIBŘÍCI VESLAŘSKÁ BOULDER

Tento kroužek je zaměřen pro děti od 6ti do 12 let*, které se seznamují s lezením, mají rády pohybové hry ve skupince s ostatními dětmi v prostředí pronajaté boulderové stěny, kde se leze a hrají hry nad žíněnkami bez přítomnosti dalších komerečních návštěvníků stěny. O skupinku dětí se starají 2 instruktoři lezení, kdy preferujeme vedení instruktor + instruktorka.

* Uvedené věkové rozmezí není podmínka.

 Termín a místo konání: Každé úterý od 16:30 do 17:30 na lezecké stěně Veslařská 183 v Brně. Jedná se o areál lezecké stěny Masarykovy Univerzity.

Délka trvání a cena:  První hodina se bude konat 3.10.2017 a budeme pokračovat až do 6.2.2018.

Cena kroužku je 2500,-Kč na dítě. V ceně je započítané vstupné. Kapacita kroužku je 12 dětí.

 

 KOLIBŘÍCI HUDY STĚNA NA LANO A BOULDER 

Tento kroužek je zaměřen pro děti od 9ti do 14 let*, které se se chtějí zdokonalit v lezení pod dohledem lezeckého instruktora. Hlavní náplní této skupiny bude lezení ve všech formách na stěně Hudy v Brně, kde se děti naučí základy bezpečného lezení a jištění na laně, vyzkouší si různorodé terény, obtížnosti při lezení na prvním, druhém konci lana a také samojistícího navijáku. V prostoru boulderové stěny nad žíněnkami budou hrát hry  zaměřené na osvojování lezeckých dovedností.

 * Uvedené věkové rozmezí není podmínka.

 Termín a místo konání: Každou středu a čtvrtek od 15:30 do 17:00 na lezecké stěně Hudy v Brně. Jedná se o budovu v areálu na adrese Vídeňská 297/99.

Délka trvání a cena:  Cena kroužku je 3500,-Kč na dítě. V ceně je započítané vstupné. Kapacita kroužku je 4 dětí na instruktora.

První hodina se bude konat 4.10.2017 a budeme pokračovat až do 7.2.2018.

Dne 27.9 bude od 15:30 do 17:00 na lezecké stěně Hudy v Brně ukázková hodina s našimi instruktory, kde si nezávazně vaše děti mohou vyzkoušet, zda jim tento kroužek vyhovuje. Vstupné na stěnu si v daný termín hradí samy.

 

 Přihlášky a dotazy zasílejte na skola@nadzemi.cz, nebo kudrnatt@gmail.com.

 



Žádné komentáře:

Okomentovat